Attracties

Wil je als uitbater van een toeristische attractie mensen met een laag inkomen of met een beperking de kans geven om jouw attractie op een comfortabele manier te bezoeken? Ben je geïnteresseerd in duurzaam ondernemen en zou je graag het label De Groene Sleutel behalen? Toerisme Vlaanderen heeft een hart voor sociaal toerisme en duurzaamheid en helpt je graag op weg.

Steunpunt Vakantieparticipatie

beeld steunpunt vakantieparticipatieHet Steunpunt Vakantieparticipatie zoekt jaarlijks nieuwe partners om meer mensen met een laag inkomen de kans te geven op vakantie of op dagtrip te gaan. 
Klik hier voor meer info over de werking van het Steunpunt of surf naar www.vakantieparticipatie.be.

Infopunt Toegankelijk Reizen

beeld toegankelijk reizenHet Infopunt Toegankelijk Reizen zet zich in voor de toegankelijkheid van onze toeristische bestemming. Je kunt er terecht voor advies, richtlijnen voor toegankelijkheids-aanpassingen en meer informatie over premiemogelijkheden.

- Algemene info over de werking van het Infopunt

- Meer informatie over het toegankelijkheidslabel

- www.toegankelijkreizen.be

Groene Sleutel

beeld label groene sleutelMet de Groene Sleutel belonen Toerisme Vlaanderen en Bond Beter Leefmilieu uitbaters van toeristische ondernemingen in Vlaanderen voor de inspanningen die ze leveren voor het leefmilieu. Klik hier voor algemene info over duurzaam ondernemen, lees meer over het label de Groene Sleutel of surf naar www.groenesleutel.be.