Reisbureaus & verhuurkantoren

Toerisme Vlaanderen wil toeristen wijzen op de voordelen van georganiseerd reizen: een kwaliteitsvolle dienstverlening in een professoneel en financieel gezonde omgeving.

Nieuw! Tips voor een toegankelijk reisbureau

De ene reiziger heeft net dat ietsje meer noden en behoeften dan de andere, als reisprofessional kan je daar met de nodige voorbereiding en een open ingesteldheid passend mee omgaan.
De brochure ‘Tips voor een toegankelijk reisbureau’ illustreert hoe je makkelijk en zonder grote investeringen een meer klantvriendelijke en toegankelijke service kunt aanbieden.

Aangepast reizen: een must

Werken aan toegankelijk reizen is niet alleen een kwestie van ‘gelijke kansen’ maar ook van ‘commerciële kansen’. De reizigersmarkt wordt ouder, meer divers en in vele gezelschappen reist tegenwoordig iemand mee met een (tijdelijke of permanente) beperking of met specifieke noden. Meer aangepaste reizen en een aanbod op maat van reizigers met een beperking is een must.

Als reisprofessional ben jij diegene die vakanties van A tot Z bedenkt, verzorgt en uitvoert. De sleutel tot verandering én succes ligt dus deels bij jou. We helpen je graag op weg met deze tools en inspirerende verhalen.