Toeristische diensten

Toerisme Vlaanderen stippelt, in overleg en samenwerking met de betrokken partners, een toekomstpad uit voor het toeristisch onthaal met focus op de internationale toerist. Daarbij streven we naar een consumentgericht onthaal in Vlaanderen. Zowel de lokale, regionale als Vlaanderen infokantoren vervullen hierin een belangrijke rol.

E-learning 100 jaar Groote Oorlog

Via deze e-learning toepassing geef je jouw internationale gasten historische en actuele informatie op maat én spijker je jouw kennis over WO I bij.

Wil je een echte WO I-ambassadeur worden of wil je je basiskennis verruimen? Deze gratis e-learning is voor zowel starters als gevorderden op elk moment te raadplegen via computer, tablet en smartphone.

www.flandersfieldslearning.com

Toerismedatabank

De Toerismedatabank verzamelt informatie over toeristische producten in Vlaanderen en Brussel: logies, toeristische diensten, musea, arrangementen, …

Raadpleeg de Toerismedatabank.

Regiocoördinatoren

De regiocoördinatoren initiëren, coördineren en stimuleren projecten binnen een toeristische regio.  Ze werken aan toeristisch-recreatieve beleidsplanning, verbetering van de toeristisch recreatieve structuur en de promotie van de regio. Klik hier voor een overzicht per provincie.

Toeristisch onthaal

Klik hier om op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen in verband met toeristisch onthaal.