Toeristische diensten

Toerisme Vlaanderen stippelt, in overleg en samenwerking met de betrokken partners, een toekomstpad uit voor het toeristisch onthaal met focus op de internationale toerist. Daarbij streven we naar een consumentgericht onthaal in Vlaanderen. Zowel de lokale, regionale als Vlaanderen infokantoren vervullen hierin een belangrijke rol.

ETC Young Tourism Manager Award

De European Travel Commission (ETC) biedt, in samenwerking met de universiteit van Wenen, een volledig gefinancierd tweejarig halftijds MBA-programma aan. Het programma werd speciaal samengesteld voor toerisme professionals die hun carrière willen boosten.

Geïnteresseerd in een volledig gefinancierde beurs voor deze MBA? 

100 jaar Groote Oorlog

Afbeelding klaprozen in veld

www.toerismevlaanderen.be/100jaarGrooteOorlog brengt je op de hoogte van de initiatieven van VISITFLANDERS en zijn partners in kader van de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog.

All In-Toegankelijke vakantieverblijven in Vlaanderen en Brussel

Cover All in BrochureDeze brochure stelt de toegankelijke vakantieverblijven voor in Vlaanderen en Brussel.

Toerismedatabank

De Toerismedatabank verzamelt informatie over toeristische producten in Vlaanderen en Brussel: logies, toeristische diensten, musea, arrangementen, …

Raadpleeg de Toerismedatabank.

Regiocoördinatoren

De regiocoördinatoren initiëren, coördineren en stimuleren projecten binnen een toeristische regio.  Ze werken aan toeristisch-recreatieve beleidsplanning, verbetering van de toeristisch recreatieve structuur en de promotie van de regio. Klik hier voor een overzicht per provincie.

Toeristisch onthaal

Klik hier om op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen in verband met toeristisch onthaal.