Meetingindustrie

drie mensen in overleg
Toerisme Vlaanderen biedt de meetingindustrie de mogelijkheid om aanwezig te zijn op de twee belangrijkste internationale MICE-beurzen in Europa: IMEX in Frankfurt en IBTM World in Barcelona.

Op beide beurzen worden standhouders in contact gebracht met kwalitatief geselecteerde bezoekers die deelnemen aan een ‘hosted buyer programme’. In het kader van dat programma zijn de meeting planners verplicht vooraf afspraken te maken. Exposanten kunnen binnen dit kader veel afspraken maken met potentiële klanten. Wie zijn beursdeelname dus grondig voorbereidt en vooraf afspraken maakt, legt de basis voor een succesvolle beurs. De beursstand van Toerisme Vlaanderen heeft trouwens een opvallend ontwerp dat Vlaanderen en Brussel mooi in de kijker zet.

Toerisme Vlaanderen biedt ook de mogelijkheid om in eigen land deel te nemen aan workshops. Zo kan je op eenvoudige, snelle en kosteffectieve manier in contact komen met geselecteerde buitenlandse meetingplanners. Flanders-Brussels Travel Forum is een 2-jaarlijks meerdaags evenement voor de internationale reisindustrie en is een contactplatform tussen de buitenlandse vragers en de Vlaamse en Brusselse toeristische aanbieders.

Meer informatie over instapmogelijkheden en Partnerships 2016