Slideshow

Belgian Journey Tomorrowland lokt 4000 festivalgangers naar Brussel

De Belgian Journey van Tomorrowland lokte op 23 juli maar liefst 4000 festivalgangers naar Brussel. De kennismaking met onze hoofdstad verliep uiteraard in de typische magische Tomorrowland-stijl.

Welkom in het VISITFLANDERS Visitor information Centre

Het toeristisch onthaalcentrum is een vernieuwende concept store met de klemtoon op service, beleving en de ‘State of the Art’-branding van Vlaanderen als bestemming.

Bekendmaking winnaars Toerisme Vlaanderen Awards 2014

Toerisme Vlaanderen zet verdienstelijke en inspirerende toeristische projecten en personen graag in de bloemetjes en reikte eind januari maar liefst 7 Toerisme Vlaanderen Awards uit.

The Flanders Field Post

De Engelstalige herdenkingskrant werd in Manchester, Dublin, Toronto, Halifax, Londen en Brussel uitgedeeld en maakt deel uit van de internationale communicatie rond de herdenking van WO I.

Evenementen

Alle

 • 02nov
  World Travel Market is de belangrijkste b2b-leisure beurs en brengt vraag en aanbod samen uit verschillende sectoren van de reisindustrie.
 • 17nov
  IBTM World (het vroegere EIBTM) is samen met IMEX een van de belangrijkste meetingbeurzen en richt zich voornamelijk naar internationale bed ...
 • 22feb
  Om de twee jaar brengt Toerisme Vlaanderen de buitenlandse reisindustrie (vragers) in contact met de Vlaamse en Brusselse toeristische secto ...

Workshop

 • 22feb
  Om de twee jaar brengt Toerisme Vlaanderen de buitenlandse reisindustrie (vragers) in contact met de Vlaamse en Brusselse toeristische secto ...