Slideshow

Resultaten reputatieonderzoek

Wat associëren internationale reizigers met de bestemming Vlaanderen? Waarom komen ze wel of niet naar onze regio? Hoe tevreden zijn ze over onze horeca en musea?

Voorlopige toeristische cijfers 2017

Het noeste werk van de toeristische sector loont! Vlaanderen ontving in de eerste 4 maanden van dit jaar 9% meer toeristen dan in dezelfde periode in 2016.

Hi Belgium Pass

De Hi Belgium Pass is een all-in-one vlieg-, trein- en belevingspakket voor buitenlandse toeristen. Toeristische spelers werken samen aan een toeristisch product om toeristen naar België te halen.

Vlaams logiesdecreet

Sinds 1 april 2017 is het nieuwe logiesdecreet in werking. Dit decreet vereenvoudigt de administratieve regels voor logiesuitbaters. Veiligheid en kwaliteit voor toeristen is essentieel.

Smakelijke samenwerking met KFC China en touroperator Caissa

KFC China verkoopt vanaf deze herfst Belgische producten en zet zo Vlaanderen en Brussel en zijn troeven als bestemming in de kijker.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

26aug
European Cities Marketing (ECM) organiseert van 26 tot 30 augustus de 31ste editie van ECM Summer School in Dresden (Duitsland). ...
01sep
Toerisme Vlaanderen biedt de mogelijkheid om 'sales calls' op maat te organiseren naar leisure operatoren in Spanje.
01sep
Toerisme Vlaanderen in Wenen biedt de mogelijkheid om 'sales calls' op maat te organiseren naar leisure operatoren in Oostenrijk.