Inschrijvingsformulier Partnerships 2016

Toerisme Vlaanderen zal ook in 2016 prominent aanwezig zijn op ’s werelds belangrijkste toeristische vakbeurzen. Je kan je product of evenement ook in het VISITFLANDERS Visitor Information Centre in de kijker zetten via een hapklaar instappakket of op maat uitgewerkte ‘brand partnership’-formules. Hieronder vind je een overzicht van alle instapmogelijkheden (2016) voor de Vlaamse en Brusselse toeristische sector. Reserveren en inschrijven kan via het webformulier onderaan deze pagina.

 instapmogelijkheden voor Vlaamse en Brussels toeristische sector          instapmogelijkheden voor de Vlaamse en Brussels toeristische sector
Klik op bovenstaande afbeeldingen om deze publicaties online te bekijken.

Indien je geen BTW-nummer hebt, vul dan de tekst 'geen' in.
In samenwerking met Eurostar en Lastminute.com voert Toerisme Vlaanderen tussen 16 mei en 6 juni 2016 een grote activitatie-campagne in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn instapmogelijkheden voor de toeristische sector: advertenties, premium features op homepagina, city break suggesties, sponsored features, mailings, ... Interesse?
In samenwerking met Deutsche Bahn lanceert Toerisme Vlaanderen een grootscheepse activatiecampagne op de Duitse markt. Er zijn verschillende instapmogelijkheden voor de toeristische sector: affiches, call-to-action mailings, actiesites, advertenties, banners, ... Interesse?
Duid aan over welke mogelijkheden je extra informatie wil ontvangen.

Ik wens mij in te schrijven voor (inschrijvingen zijn bindend):

Je kan het reglement nalezen via www.toerismevlaanderen.be/reglement-beurzen-en-workshop