Noord-Amerika

Kathedraal Antwerpen
Hieronder vind je het marktrapport van de Verenigde Staten terug alsook de contactgegevens van ons buitenlandkantoor in New York. Bij hen kan je terecht met al je vragen inzake bestemmingspromotie voor Vlaanderen in Noord-Amerika (Verenigde Staten & Canada).

MICE sales calls in Washington DC

Toerisme Vlaanderen hield in april sales calls voor MICE in Washington DC. Tegelijk organiseerden we voor onze B2B contacten in Washington een netwerkevenement voor trade, MICE en mediacontacten. De federale ambassadeur gaf een factuele update over de situatie in België en Toerisme Vlaanderen presenteerde Vlaanderen als toeristische bestemming. MICE, Antwerp Convention Center en VisitAntwerp kregen extra aandacht.

Communicatie naar trade- en mediapartners

Na 22/3 en in overleg met partners als Brussels Airlines, Brussels Airport, Jetairfly, WBT, Visit Brussels, de Belgische ambassade,... nam Toerisme Vlaanderen het initiatief tot een communicatie naar alle Amerikaanse trade- en mediapartners, als antwoord op de vele bezorgdheden na de aanslagen.

 

 Nieuwe luchtverbinding Toronto-Brussel

launch brussels airlines brussel-toronto
Op 21 april werd een nieuwe luchtverbinding tussen Toronto en Brussel gelanceerd. Naar aanleiding van deze nieuwe verbinding van Brussels Airlines namen 220 Canadese reisagenten en journalisten deel aan een netwerkevenement in Toronto. De Vlaamse gastronomie van Flanders Kitchen Rebel Sam D'Huyvetter werd bijzonder enthousiast onthaald. Ter plaatse kon men beeldjes maken in het kader van het project 'Coming World Remember Me'. Onze Canadese gasten konden er ook proeven van Belgische chocolade van Meester chocolatier Ruben (Chocostory).


Cijfers

Op zoek naar concrete toeristische cijfers voor deze doelmarkt? Het marktrapport geeft een statistisch beeld van de Amerikaanse toeristen in Vlaanderen met cijfers tot en met 2014.

Op zoek naar concrete toeristische cijfers voor deze doelmarkt? Het marktrapport geeft een statistisch beeld van de Canadese toeristen in Vlaanderen met cijfers tot en met 2014.


Contact

Tourist Office for Flanders, Belgium - New York Office
The New York Times Building
620 Eighth Avenue
44th Floor
New York, NY 10018

Tel. + 1-212-584-2336
info@visitflanders.us 

www.visitflanders.com