Vlaanderen Vakantiecheque

Antwerpen skyline
De Vlaanderen Vakantiecheque is een geschenkformule waarmee toeristen een Logeren in Vlaanderen Vakantieland-arrangement kunnen boeken.

 

Wat is de Vlaanderen Vakantiecheque?

De Vlaanderen Vakantiecheque is een cadeaubon. Wie hem ontvangt, kan er een arrangement mee betalen uit de huidige Logeren in Vlaanderen Vakantielandbrochure of van op www.logereninvlaanderenvakantieland.be

De Vlaanderen Vakantiecheque kan hier online besteld worden of ook bij de deelnemende Omnia reiskantoren, DreamLand en Sparwinkels.

     

Wat te doen met een Vlaanderen Vakantiecheque?

Verwerking van de cheque

Heb je nog een Vlaanderen Vakantiecheque die nog niet gecleard werd? Controleer dan even of hij uitgegeven werd door Toerisme Vlaanderen (te herkennen aan het roze Toerisme Vlaanderen logo) en mail dan naar areabinnenland@toerismevlaanderen.be. We helpen je graag verder.

Verlenging cheques

Na 31 december 2013 kan de Vlaanderen Vakantiecheque, die uitgegeven werd door Toerisme Vlaanderen, niet meer gebruikt worden als betaalmiddel in Vlaanderen Vakantieland. Heb je toch nog zo'n cheque gevonden? Controleer dan even of hij uitgegeven werd door Toerisme Vlaanderen (te herkennen aan het roze Toerisme Vlaanderen logo) en contacteer dan Toerisme Vlaanderen via areabinnenland@toerismevlaanderen.be.

Heb je een Vlaanderen Vakantiecheque in je bezit die uitgegeven werd door Logeren in Vlaanderen, dan is die 18 maanden geldig en niet verlengbaar. Je herkent deze cheques aan het groene Logeren in Vlaanderen logo. Voor meer informatie kan je terecht bij info@logereninvlaanderen.be.

   

Nog vragen?

Xenarjo cvba
Jef Denijnplein 14
2800 Mechelen

T.: +32 (0)15 28 54 07 +32 (0)15 28 54 07
www.vlaanderenvakantiecheque.be
contact@vlaanderenvakantiecheque.be