Brazilië

Toerisme Vlaanderen wil via gerichte promotieactiviteiten naar de Braziliaanse media en reissector Vlaanderen en Brussel bekender maken bij potentiële Braziliaanse bezoekers. Het aantal overnachtingen van Braziliaanse bezoekers steeg de voorbije tien jaar met maar liefst 305%.

Inspirerend ontbijt in São Paolo voor Braziliaanse tour operatoren

Op 25 april 2017 nodigde Toerisme Vlaanderen samen met Brussels Airlines 30 Braziliaanse tour operatoren uit voor een ontbijtmeeting in São Paulo.

Het ontbijtevenement met Belgische chocolade en wafels was een mix van informatie en beleving. Enkele deelnemers ontdekten onlangs onze bestemming en deelden enthousiast hun ervaringen met de aanwezigen. Brussels Airport en Toerisme Vlaanderen gaven daarnaast een presentatie over onze bestemming en toonden hoe je het beste naar Vlaanderen reist.

De interesse voor reizen naar Vlaanderen stijgt zichtbaar in Brazilië. Door samen te werken met verschillende partners kunnen we een kwalitatief verschil maken om potentiële Brazliaanse bezoekers wegwijs te maken in de overvloed aan informatie.

Lees het online artikel over het evenement op de reiswebsite Turismo Etc (Portugees).

Meer cijfers en informatie over de Braziliaanse markt vind je op de kennispagina.