Congresbureau Vlaanderen-Brussel

Leuven
Het Belgium Convention Bureau staat in voor de promotie van Vlaanderen en Brussel als bestemming voor meetings & incentives.

Wat

Het professionele team van het Belgium Convention Bureau for Flanders & Brussels is de eerste, belangrijke schakel voor wie een meeting of incentive in Vlaanderen en Brussel wil organiseren. Het team beschikt over een grondige productkennis en, belangrijker nog, geeft je objectief advies en gratis begeleiding. Het Congresbureau Vlaanderen-Brussel kan jou een uitgebreide waaier aan brochures en audiovisueel materiaal bezorgen om jouw programma's of acties voor klanten op te starten. Plannen, gidsen en brochures zijn eveneens beschikbaar voor direct mailings.

Hoe

Om jou een optimale service op maat te garanderen, beschikt het Belgium Convention Bureau over MICE-vertegenwoordigers in de Toerisme Vlaanderen buitenlandkantoren in Londen en New York. Onze trade vertegenwoordigers in Parijs, Den Haag, Keulen, Barcelona, Wenen, Kopenhagen, Milaan, Tokyo, Peking en New Dehli bezorgen jou graag voorstellen met alle contactadressen en info over alle vergaderlocaties, vervoer- en overnachtingsmogelijkheden. Ook de twaalf locale en regionale congresbureaus werken enthousiast mee om het perfecte voorstel voor jouw meeting of incentive uit te stippelen.

Waar

Het team van het Belgium Convention Bureau en onze afgevaardigen in het buitenland voeren een intensief verkoopprogramma in Europa en de Verenigde Staten samen met hun partners die de belangrijkste regio's vertegenwoordigen. Je ontmoet onze vertegenwoordigers op belangrijke MICE-beurzen, zoals Confex in London, Emif in Brussel, Imex in Franfurt, EIBTM in Barcelona en Mitt in Moskou. Daarnaast is het Belgium Convention Bureau lid van ICCA, SITE, MPI, DMAI en de UIA en neemt het deel aan diverse workshops van deze vakverenigingen.