Over ons

 • onze visie header image-meisje houdt kompas vast op bloemenachtergrond
  Toerisme Vlaanderen komt vanaf 2021 met een nieuwe visie: een visie met het oog op het inzetten van toerisme als een middel om van Vlaanderen een florerende bestemming te maken.
 • onze organisatie
  Vanaf 1 januari 2021 werkt Toerisme Vlaanderen onder een nieuwe structuur. Deze structuur focust op 6 thema-lijnen: Erfgoedbeleving, Vlaanderen Natuurlijk, Culinair erfgoed en toekomst, Vlaanderen Fietsland, Congressen en events, Iedereen Verdient Vakantie en bijkomstig niet-thema gerelateerde projecten. Onze werking is onderverdeeld in verschillende hubs. Ontdek onze structuur in ons nieuwe organogram en bekijk welke vacatures en stageplaatsen er momenteel open staan.
 • samenwerken_vrouwen met kleurrijke truien leggen handen op elkaar
  Toerisme Vlaanderen hecht veel belang aan overleg en samenwerking. Dat is in een diverse sector als toerisme onmisbaar om toeristen een kwaliteitsvolle bestemming aan te bieden. Behalve met de toeristische sector, onderhoudt Toerisme Vlaanderen ook nauwe contacten met het Departement internationaal Vlaanderen.
 • Werken bij Toerisme Vlaanderen
  Toerisme Vlaanderen telt een 150-tal personeelsleden in Brussel en een 40-tal in alle buitenlandse vestigingen. Interesse om ons team te vervoegen?