De toerist heeft altijd gelijk

De toerist heeft altijd gelijk
Het wordt alsmaar duidelijker: de toerist maakt steeds handiger gebruik van het internet om zijn vrije momenten, vakanties en reizen te organiseren. De toerist zoekt ideeën op het internet, laat zich beïnvloeden door ervaringen van andere reizigers, vergelijkt prijzen, stippelt routes uit en reserveert. En dat allemaal via dat kleine scherm.

We merken dat de toerist het internet beter dan wie ook kent en dat hij eigenzinnig surft en communiceert met andere gebruikers om ideeën op te pikken en koopjes te doen. Met de vormingsbrochure 'De toerist heeft altijd gelijk' hopen we een ‘stand van zaken’ op te maken. Wat is het internet vandaag? Hoe en waarom wordt het gebruikt door onze klanten? Waar treffen we de toeristen op het internet?

Het internet is zo uitgebreid en zo gevarieerd dat de toerist overal prikkels vindt en mogelijkheden aangeboden krijgt. Bovendien blijkt web 2.0 het nieuwe toverwoord. Toerisme Vlaanderen wil jou maar al te graag helpen om je weg te vinden op het wereldwijde web.

Download hier de vormingsbrochure 'De toerist heeft altijd gelijk'


En ontdek zo de mogelijkheden van een interactief en sociaal internet.