IMEX America 10 - 12 september 2019

Het is weer zover: Toerisme Vlaanderen maakt zich op voor IMEX America. Ga je mee?

IMEX America is dé beurs voor internationaal zakentoerisme in de Verenigde Staten. Onze MICE-werking focust nu al enige tijd op het aantrekken van internationale associaties of vakverenigingen met als doel te laten kennismaken met Vlaanderen als ideale congresbestemming. IMEX America focust in hoofdzaak op de Noord-Amerikaanse en Canadese outbound markt. Toch kijkt IMEX America ook over de grenzen, naar heel de wereld. 

Samen op de beurs

Toerisme Vlaanderen begeleidt je persoonlijk op IMEX America. We verwelkomen je op onze ruime, stijlvolle beursstand Belgium - Brussels & Flanders, die we voor het eerst samen delen met onze collega’s van visit.brussels. Dagelijks organiseren we er presentaties over onze bestemming voor ‘hosted buyers’ en inspiratiesessies voor ‘meeting planners’.

Samen op de stand

Maak gerust gebruik van onze stand en alle praktische voorzieningen. Zo ontvang je je klanten in stijl. Met je permanente toegangsbadge verken je de beurs wanneer je maar wilt en bezoek je alle nevenactiviteiten. Je ontmoet er naast collega-exposanten uit meer dan 150 landen, meer dan 3 000 hosted buyers en meer dan 2 500 andere professionele bezoekers. Ideaal om je netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Via Toerisme Vlaanderen krijg je toegang tot het onlineplatform van de beursorganisator om afspraken te maken en je online-agenda te beheren.

Samen in de spotlights

We nodigen je graag uit op een heerlijk kennismakingsdiner met collega-partners en MICE-medewerkers van Toerisme Vlaanderen. Bovendien zetten we je aanwezigheid dik in de verf met:

  • de vermelding van jouw zaak aan het infopunt van onze stand
  • de opname van je naam in de IMEX-beurscatalogus én in de standcatalogus van Toerisme Vlaanderen
  • de opname in alle b2b-communicatie van Toerisme Vlaanderen naar de ‘hosted buyers’, voorafgaand aan IMEX America

Afspraak in Amerika?

Zeven partners kunnen mee naar IMEX America. Ben jij er één van? Schrijf je dan snel in.

Facturatiegegevens