Online kennismakingsevent voor begeleiders van participatieprojecten | 19 januari 2021

Op dinsdag 19 januari 2021 (namiddag) organiseert Toerisme Vlaanderen een online kennismakingsevent voor begeleiders van participatieprojecten. Het doel van dit event is om een onderlinge kennismaking te stimuleren en te faciliteren. We laten je enerzijds kennismaken met de toeristische sector en het Reizen naar Morgen-verhaal, en willen anderzijds ook zelf meer te weten komen over jou en je organisatie. 

Wat mag je verwachten?

Panelgesprek

Verschillende ervaringsdeskundigen praten samen over het toerisme in Vlaanderen, Reizen naar Morgen en bestaande participatietrajecten binnen toerisme. We gaan op zoek naar de meerwaarde en succesfactoren van participatieprojecten in toerisme. De deelnemende begeleiders van participatieprojecten worden gemotiveerd om vragen te stellen en actief bij te dragen aan het gesprek.

Panelleden:

    • Peter De Wilde (Administrateur-Generaal - Toerisme Vlaanderen)
    • Erik Hennes (Regiocoördinator Meetjesland - Toerisme Oost-Vlaanderen)
    • Hilde De Laet (Manager - Hidrodoe)
    • Marianne Schapmans (Bewoner - stad Gent)
    • Kristof Lataire (Inspirator en stimulator - Kapittel)

Speeddating

Als deelnemer kan je vervolgens één-op-één in gesprek gaan met de aanwezige ervaringsdeskundigen en medewerkers van Toerisme Vlaanderen om diepgaander kennis te maken met de toeristische sector in Vlaanderen; 

Thematische babbeltafels

We ronden af met enkele thematische groepsgesprekken rond mogelijke struikelblokken bij participatie in toerisme (zorgen voor transparantie, aantrekken van bewoners, motiveren van ondernemers, walk-the-talk,...).

Toekomst

Ter afsluiting van het event gaan we samen op zoek naar manieren waarop we deze onderlinge kennismaking duurzaam kunnen bestendigen. 

Voor wie? 

Voor begeleiders van participatieprojecten.

Waar en wanneer?

Webinar op dinsdag 19 januari 2021 van 13.30u tot 17u.

De link voor deelname wordt je tijdig bezorgd.

Prijs?

Deelname is gratis.

Van zodra je bent ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail van ons.