De Green Key: het ecolabel voor toerisme en recreatie

De Green Key is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Onder meer campings & kampeerverblijfparken, vakantieparken, hotels en gastenkamers, vakantiecentra, vakantiewoningen, jeugdlogies, attracties, restaurants en meetinglocaties kunnen het label aanvragen.

Jaarlijks reiken Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium de Green Key uit (voordien de 'Groene Sleutel').

Meer informatie op de website van de Green Key

Goed voor de bezoekers, goed voor de uitbater

Met de Green Key belonen Toerisme Vlaanderen en GoodPlanet Belgium uitbaters van toeristische ondernemingen in Vlaanderen voor de inspanningen die ze leveren voor het leefmilieu. Het label biedt heel wat voordelen voor deelnemende bedrijven: niet alleen wordt de onderneming aantrekkelijk voor milieubewuste bezoekers, je kan ook flink wat geld besparen. Via de Green Key sluit je je aan bij een internationaal erkend ecolabel en krijg je begeleiding op maat van Toerisme Vlaanderen.

Een jaarlijkse onderscheiding

De Green Key wordt steeds uitgereikt voor één jaar. Uitbaters van toeristische ondernemingen moeten zich dus blijven inspannen voor het milieu. Een onafhankelijke jury beslist over de toekenning van de Green Key. Lees meer op www.green-key.be.

Neem deel aan de Green Key!

Geïnteresseerd om de Green Key te behalen voor jouw onderneming? Via de link hieronder maak je een account aan op de website en schrijf je je in. Hulp nodig? Bekijk de handleiding hier.

Schrijf je hier in voor de Green Key