IMEX Frankfurt 21 - 23 mei 2019

volzet

Maak jij deel uit van een sterk netwerk van experten dat internationale vakverenigingen of associaties ervan wil overtuigen dat onze Vlaamse (kunst)steden de ideale congresbestemming zijn? Dan verwelkomen we je graag op onze stand op IMEX Frankfurt om samen met het VISITFLANDERS Convention Bureau en andere partners het verhaal van onze bestemming uit te dragen. 

Met jouw aanwezigheid op IMEX Frankfurt zet je de deuren wagenwijd open voor besluitvormers uit heel de wereld. Onze Meeting- en congrestoerismewerking focust nu al enige tijd op het aantrekken van internationale associaties of vakverenigingen om zo het aantal business events in onze regio te verhogen. Concreet stellen we een groei van 51 % voorop, dat zijn 306 congressen tegen 2021 in plaats van 200. Een duidelijke doelstelling die vraag om een zeer gerichte one-to-one communicatie. 

IMEX Frankfurt is wereldwijd één van de belangrijkste meeting- en congresbeurzen. Het is dé ontmoetingsplaats voor Vlaamse aanbieders en buitenlandse inkopers, met 8 900 vakbezoekers en 3 500 exposanten uit 150 landen op 18 500 m² oppervlakte. Het wemelt er van de nationaliteiten, maar de focus ligt op Europese inkopers. 

We pakken op deze beurs uit met een gloednieuw standconcept om Vlaanderen als congresbestemming neer te zetten. We prikkelen de nieuwsgierigheid van internationale associaties en stimuleren een b2b-conversatie tussen de planner en de partner uit Vlaanderen.

De associatie experten van het VISITFLANDERS Convention Bureau begeleiden je graag voor én tijdens de beurs. Vooral het ‘hosted buyers’-programma loont de moeite. Op dit online-afsprakenforum zijn meer dan 4 000 inkopers actief. Jouw opportuniteit voor een goedgevulde agenda! En we brengen je in contact met internationale PCO’s tijdens een exclusief avondevent. Via Toerisme Vlaanderen krijg je bovendien toegang tot het onlineplatform van de beursorganisator om afspraken te maken en je online-agenda te beheren.

Afspraak in Frankfurt?

21/05/2019 tot 23/05/2019
Messe Frankfurt
Frankfurt
België
2995,00 EUR
Prijs per persoon. In de prijs is deelname op de Vlaanderenstand - loungeformule (geen vaste zitplaatsen) voor 3 dagen inbegrepen. In deze prijs zit ook het PCO-event vervat. Deze prijs is exclusief btw.
Doelgroep
Zakentoerisme
Type
Beurs
Markt
Europa
België
Nederland
Frankrijk
Duitsland
Italië
Spanje
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Denemarken
Noorwegen
Oostenrijk
Zwitserland
Slovakije
Rusland
Contacteer ons
Michel
Mues
Michel Mues
T: 
02 504 03 44
Stuur een e-mail