Kwaliteit op maat van attracties en musea

STAM-Gent
Hoe je als bezoeker een bestemming ervaart, wordt sterk bepaald door je beleving van attracties, bezienswaardigheden, activiteiten en musea. Die vormen vaak immers de hoofdreden van je verblijf of uitstap. Toerisme Vlaanderen wil dan ook sterk inzetten op de kwaliteit van bestaand en nieuw aanbod. ‘Kwaliteit in Attracties en Musea’ is het project waarmee dit beleid concreet gestalte krijgt.

Bezoekers van attracties en musea een wow-gevoel meegeven, daar is het ons om te doen. En om daartoe te komen willen we attracties en musea ondersteunen bij hun streven naar een hoge bezoekerstevredenheid en een hoogwaardige beleving. Niet alleen de bezoekers vinden daar baat bij, maar ook attracties en musea zelf én de bredere bestemming.

Startevent

Op 14 en 15 oktober 2019 organiseert Toerisme Vlaanderen op twee inspirerende locaties een namiddagevent waar je als attractie of musea heel wat ideeën kan opdoen over het verbeteren van de kwaliteit en bezoekerservaring. Deelname is gratis. Het wordt een smakelijke voorproef van het begeleidingstraject voor attracties en musea dat we later in oktober lanceren.

Inschrijven voor het startevent kan vanaf 9 september.

Ben je geïnteresseerd in het startevent en wil je op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar kwaliteit@toerismevlaanderen.be