Meeting- en congrestoerisme

drie mensen in overleg
Meer bezoekers aantrekken? Een internationaal netwerk uitbouwen? Je toeristische onderneming laten groeien?

Stap mee in één (of meerdere) van onze tientallen marketing acties gericht op de markt van het congrestoerisme om jouw toeristisch aanbod of dienst voor te stellen aan internationale kopers (‘hosted buyers’) en bezoekers.

De verschillende marketing acties mikken op verschillende landen en regio’s zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Centraal-Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Heb je interesse in internationale doelgroepen? Ben je bereid om een financiële bijdrage te leveren, verkoopbare producten te ontwikkelen of mee te investeren in de marketing campagnes van Toerisme Vlaanderen? Dan ben jij een ideale partner!

Ontdek alle marketing acties 2019 voor het congrestoerisme


Toegankelijke meetings en congressen

Toerisme Vlaanderen wil Vlaanderen laten uitgroeien tot een internationale topbestemming voor meetings en congressen. Daarvoor moeten de kwaliteit en dienstverlening van onze meetingindustrie aansluiten bij internationale verwachtingen, en dus ook een antwoord bieden op de toenemende maatschappelijke uitdagingen qua toegankelijkheid.

Lees meer over toegankelijke meetings en congressen.