Slideshow

Realiseer mee onze visie

Toerisme Vlaanderen nodigt alle partners uit om de samenwerking met ons aan te gaan. We informeren je, lichten je in over de thema's en horen graag jouw stem in de week van 19-23 april 2021.

Online B2B-evenement: #FlandersTravelForum

Toerisme Vlaanderen organiseerde 9 en 10 februari een virtueel #FlandersTravelForum: honderden deelnemers wisselden netwerkmogelijkheden af met plenaire sessies en interactieve virtuele activiteiten

Flanders is a festival

De Vlaamse Regering schiet de festival- en evenementensector te hulp. Ze stelt alles in het werk om kleinere en grotere festivals maximaal te laten doorgaan, en maakt hiervoor 60 miljoen euro vrij.

Nieuw trendrapport wijst de weg naar toerisme van morgen

Toerisme Vlaanderen publiceert een nieuw trendrapport. Dit rapport leert ons welke maatschappelijke veranderingen er nu spelen en welke ontwikkelingen op ons afkomen.

Tv-programma Vlaanderen vakantieland terug van weggeweest

Één komt met een vernieuwde versie van het bekende programma Vlaanderen vakantieland. Het programma wordt inhoudelijk, logistiek en financieel ondersteund door Toerisme Vlaanderen.

Antwoorden op veelgestelde vragen in coronatijden

Toerisme Vlaanderen bundelt de meest gestelde vragen en antwoorden. We volgen de maatregelen op de voet en vullen het overzicht continu aan met alle bijsturingen en interpretaties.

Vlaams Stimulusprogramma voor toeristische ondernemingen

Extra ondersteuning van 30 miljoen euro vrijgemaakt om toeristische ondernemers klaar te maken voor investeringen in de heropstart van het toerisme in 2021.