Slideshow

Project Vlaamse Meesters in 2019 een succes

In 2019 genoot Pieter Bruegel de Oude alle aandacht en tilde zo de internationale reputatie van onze Vlaamse Meesters naar een hoger niveau. Het Bruegeljaar werd positief geëvalueerd.

Steun voor sociaal toerisme

De afgelopen maanden 12,5 miljoen euro toegekend aan zorg- en jeugdverblijven en vakantieorganisaties die samenwerken in het netwerk 'Iedereen verdient vakantie. Een deel gaat naar sociale kortingen.

Coronavirus: veelgestelde vragen en antwoorden

Toerisme Vlaanderen bundelde de meest gestelde vragen en antwoorden. Deze lijst wordt telkens wanneer nodig aangevuld en bijgestuurd.

Terugblik 2019

Na een intense eerste helft van 2020 is het tijd om nog even terug te blikken op 2019. Dat doen we deze keer niet met een klassiek, geschreven jaarverslag, maar wel met 5 korte terugblikvideo’s!

YouFlanders-applicatie breidt uit

De tienduizenden gebruikers van de YouFlanders-applicatie kunnen voortaan met heatmaps in één oogopslag de drukte nagaan per zone in Vlaanderen. Ook Fiets- en wandelroutes verschijnen nu in de app.

Heropstart eventsector met Covid Event Risk Model

Sinds 1 juli 2020 kun je als organisator van evenementen gratis gebruikmaken van het COVID Event Risk Model, een dynamische adviesmodel om je evenement COVID-veilig te maken.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

28sep
Gidsen vormen het visitekaartje van tal van toeristische en culturele organisaties. ...