Slideshow

Heropstart eventsector met Covid Event Risk Model

Sinds 1 juli 2020 kun je als organisator van evenementen gratis gebruikmaken van het COVID Event Risk Model, een dynamische adviesmodel om je evenement COVID-veilig te maken.

Gloednieuwe bezoekersbarometer online

Een interactief online rapport informeert over de bezoekerscijfers van het vrijetijdsaanbod in Vlaanderen. De barometer stelt de data voor op een visuele, attractieve en gebruiksvriendelijke manier.

Vakantie is voor iedereen

In totaal 1 miljoen euro subsidies gaan naar 62 erkende jeugdverblijven in Vlaanderen. Dankzij deze Toerisme-voor-Allensubsidie richten ze hun verblijf kindvriendelijker, brandveiliger en moderner in.

Lancering YouFlanders app

Een vlotte heropstart van de toeristische sector vraagt om een goede spreiding in tijd en ruimte. Daar helpt de YouFlanders-applicatie bij, die bezoekers speciaal de weg naar jouw aanbod helpt vinden

Herlancering toerisme

Het samenwerkingsverband Vlaanderen Vakantieland 2.0 lanceert een inspiratiecampagne om het toerisme in de kijker te zetten. Na weken ‘blijf in uw kot’ is het nu eindelijk tijd voor ‘kom uit uw kot'

Coronavirus: veelgestelde vragen en antwoorden

Toerisme Vlaanderen bundelde de meest gestelde vragen en antwoorden. Deze lijst wordt telkens wanneer nodig aangevuld en bijgestuurd.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

28sep
Gidsen vormen het visitekaartje van tal van toeristische en culturele organisaties. ...