Slideshow

Aanbevelingen toerismebeleid 2019 - 2024

We willen verder bouwen aan onze toeristische aantrekkingskracht. Om daarin ook morgen succesvol te zijn, moeten we rekening houden met heel wat veranderingen en onzekerheden.

Bruegelmaand in 10 Belgische bierrestaurants in Moskou

10 Belgische bierrestaurants organiseren in Moskou een thematische maand in het teken van Bruegel. Een ideale combinatie watnt Russen houden enorm van gastronomie én van kunst.

Vlaamse Meesters vertegenwoordigd op toerismebeurs in Berlijn

Samen met Visit Gent en Visit Oostende laten we 100 000 reisprofessionelen en duizenden particuliere bezoekers proeven van Vlaanderens culturele schatten.

Eerste Flanders heritage venues bekend

Eind februari stelden we de eerste 6 meetinglocaties voor die toetreden tot het netwerk van de ‘Flanders heritage venues’.

Reis je mee?

De wereld en 'het toerisme' veranderen razendsnel. En wij moeten mee. Dit filmpje bevat een aantal prangende vragen over de evolutie van toerisme.

Nieuwe logiessubsidies

Kwaliteit, daar gaat het om. Dat is hoe je jouw gasten een onvergetelijk verblijf bezorgt en ervoor zorgt dat ze graag terugkomen. Toerisme Vlaanderen wil logiesuitbaters graag een handje helpen.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

23apr
Een jaar lang hebben we samen met verschillende partners binnen en buiten de toeristische sector nagedacht over de transformerende kracht va ...
21mei
In deze infosessie verwerf je inzicht in de wat en hoe van de Bijkluswet.