Belux workshop Duitsland 14 mei 2019

volzet

Mik je met jouw toeristische aanbod op de Duitse leisure-markt? Laat je oog dan zeker vallen op de regio Nordrhein-Westfalen. Waarom bekijken we niet samen alle mogelijkheden van deze topregio? 

Duitsland is en blijft een prominente markt voor toeristische aanbieders. Samen met onze collega's van Visit Luxembourg organiseren we daarom opnieuw de BELUX Workshop Duitsland. Een absolute aanrader voor partners met interesse voor de Duitse markt. 

Aan tafel, met twee

Wie nodigen we uit? ‘Paketreiseveranstalter’: grossisten voor bus- en groepsreizen, autocaristen, touroperators, verenigingen, reisbureaus ... Kortom, de ideale partners uit de Duitse leisure-reisindustrie om jouw toeristische aanbod aan voor te stellen. We verwachten een 60-tal Duitse inkopers. De bezoeker kan vooraf online zijn afspraken met jou plannen aan je individuele workshoptafel met twee stoelen. Zo garanderen we iedereen een optimaal rendement.

Aan tafel, met iedereen

De focus van Toerisme Vlaanderen? De algemene bestemmingspromotie van Vlaanderen, waarin jouw zaak een absolute must is. Ook het project 'Vlaamse Meesters 2018-2020 - Van Eyck' zetten we extra in de kijker. Want de Vlaamse Meesters laten zich het liefst bewonderen in hun thuisland. We sluiten dit workshop-netwerkevent af met een heerlijk diner met onze Duitse gasten. Guten Appetit!

14/05/2019
KölnSKY
Köln
Duitsland
950,00 EUR
Prijs per persoon. Deelname aan evenement. Hotelovernachting, incl. ontbijt in Köln. Prijs exclusief btw. De treinreis Brussel-Köln-Brussel is niet inbegrepen in de prijs. Toerisme Vlaanderen zorgt wel voor een groepsboeking. Inschrijven kan ten laatste op 15 januari 2019.
Doelgroep
Vrijetijdstoerisme
Type
Workshop
Markt
Europa
Duitsland
Contacteer ons
Michel
Mues
Michel Mues
T: 
02 504 03 44
Stuur een e-mail