Travel News Market Stockholm 7 november 2019

Na 3 edities heeft Travel News Market in Stockholm een stevige reputatie opgebouwd. De b2b-beurs groeide uit tot de toonaangevende ontmoetingsplek voor de Zweedse reisindustrie. 150 standhouders kunnen er 1 300 b2b-contacten uit de reisindustrie ontmoeten. Samen met Toerisme Vlaanderen kan je jouw toeristisch aanbod bekend maken op de Zweedse markt.

Op onze beursstand kan je via een meeting-systeem en een grondige voorbereiding nieuwe contacten leggen, constructief zakendoen, je netwerk uitbreiden, kwaliteitsvolle gesprekken voeren. En dat allemaal op één dag! Daarnaast organiseert Toerisme Vlaanderen een besloten b2b-moment voor de aanwezige partners, waarbij ze via een presentatie en 1-op-1 contacten een selectie van Zweedse tour-operatoren en reisagenten kunnen ontmoeten. Tijdens het b2b-moment is er ook tijd voor een chocolade-tasting en een kennismaking met onze bestemming. 

Travel News Market is hét moment om de Zweedse markt beter te leren kennen. Aarzel niet en schrijf je meteen in!

07/11/2019
Stockholm Waterfront Congress Centre
Stockholm
Zweden
500,00 EUR
Prijs per partner (maximum één deelnemer per bedrijf) voor één dag beurs. Vluchten en hotel zijn niet inbegrepen. Prijs exclusief btw.
Doelgroep
Alle doelgroepen
Type
Beurs
Markt
Europa
Zweden
Contacteer ons
Jan
De Greve
Jan De Greve
T: 
+32 2 504 03 43
Stuur een e-mail