The Grand Tour of Flanders

volzet

Van 4 tot 6 november vindt World Travel Market London plaats. Toerisme Vlaanderen nam jarenlang deel aan de b2b-beurs om onze regio als reisbestemming op de wereldkaart te zetten. Nu gooien we het roer om. Want onze sector evolueert, en daar hou je als reisprofessional maar beter rekening mee. 

Anders en beter

Megagrote vakbeurzen zijn nog altijd interessant om contacten te leggen of uit te bouwen. Toch weegt de eventuele outcome van een beursdeelname vaak niet meer op tegen het torenhoge prijskaartje. Daarom organiseren we in samenwerking met onze collega’s in Londen een beter alternatief: The Grand Tour of Flanders.

Kwaliteit boven kwantiteit

The Grand Tour of Flanders vindt plaats op maandag 4 november in The Old Truman Brewery. Een bruisende bestemming in hartje Londen die alvast een ‘schuimende’ link met Vlaanderen heeft. Als partner van Toerisme Vlaanderen sta je er in het middelpunt van de belangstelling op een prestigieuze avond waar een honderdtal internationale trade-contacten, journalisten en influencers kennismaken met Vlaanderens troeven. Van kunst, cultuur en WOI erfgoed tot wielercultuur en gastronomie.

4 goede redenen om deel te nemen

  1. Je voert één-op-ééngesprekken, aan je eigen statafel. 
  2. Je knoopt waardevolle relaties aan, en keert huiswaarts met veelbelovende contacten. Maar daarnaast heb je ook de kans de contacten met jouw bestaand netwerk te onderhouden. 
  3. Je profileert je organisatie op een hoogwaardig event, en boezemt je potentiële zakenrelaties vertrouwen in.
  4. Je krijgt op voorhand de nodige informatie zodat je jou goed kan voorbereiden en de deelname maximaal kan benutten. 

The Old Truman Brewery is makkelijk bereikbaar vanuit het ExCeL, waar WTM plaatsvindt.

Overtuigd? Haast je: het aantal plaatsen is beperkt!

Afspraak in Londen

We keren WTM London trouwens niet de rug toe. Toerisme Vlaanderen is zonder stand aanwezig op de beurs. En ook jij kunt er op eigen initiatief netwerken en inspiratie opdoen. Zo haal je het onderste uit de kan van je trip naar Londen.

Als partner kan je jou gratis inschrijven om aanwezig te zijn op WTM. Deze actie is niet geldig op maandag 4 november (dag van het event), wel op dinsdag 5 november. De inschrijvingen staan nog niet open, maar je kan jou nu al aanmelden. Dan word je op de hoogte gebracht van wanneer de inschrijvingsmodule live gaat.

Start om 17u - einde voorzien om 21u.

 

04/11/2019
Old Truman Brewery
Londen
Verenigd Koninkrijk
150,00 EUR
Prijs voor deelname event. Inclusief walking dinner. Exclusief btw.
Doelgroep
Vrijetijdstoerisme
Type
Netwerkactiviteit
Markt
Europa
Verenigd Koninkrijk
Amerika
Canada
Oceanië
Australië
Nieuw-Zeeland
Contacteer ons
Jan
De Greve
Jan De Greve
T: 
+32 2 504 03 43
Stuur een e-mail