Slideshow

Onze beste wensen voor 2021!

Hoopvol blikken we vooruit op het komende jaar. We kijken er alvast naar uit om samen met jullie het toerisme in Vlaanderen te laten floreren in 2021.

Levenslijninitiatief voor toeristische sector

Extra ondersteuning van 30 miljoen euro vrijgemaakt om toeristische ondernemers klaar te maken voor investeringen in de heropstart van het toerisme in 2021.

Antwoorden op veelgestelde vragen in coronatijden

Toerisme Vlaanderen bundelt de meest gestelde vragen en antwoorden. We volgen de maatregelen op de voet en vullen het overzicht continu aan met alle bijsturingen en interpretaties.

Award voor COVID Event Risk Model

Toerisme Vlaanderen wint de gerenommeerde Marketing Award van de internationale congres- en conventieassociatie ICCA voor de inspanningen om internationale congressen coronaveilig te laten verlopen.

Half miljoen euro subsidies toegekend

Negen Vlaamse erkende jeugdverblijven ontvangen in een tweede subsidieronde samen 550.000 euro aan subsidies om hun verblijf brandveiliger, moderner en kindvriendelijker in te richten.

Eerste Vlaamse congreslocatie met M-label

We ontwikkelden het 'M-label' dat aangeeft in welke mate een congreslocatie toegankelijk is en of ze voldoet aan criteria voor rolstoelgebruikers en mensen met auditieve of visuele beperking.