Slideshow

'Unseen Bruegel' tentoonstelling in Tokyo

Vlaanderen als culturele bestemming in de kijker in Japan met de tentoonstelling 'Unseen Bruegel - A miraculous experience on three giant screens'. De indrukwekkende 'Bruegel Box' was de blikvanger.

Actie Jong Keukengeweld van start

De 11de actie Jong Keukengeweld gaat van start met 64 Brusselse en Vlaamse chefs, waarvan 12 nieuwelingen. Zo zetten we Vlaanderen op de culinaire wereldkaart.

Hoe goed kennen de Vlamingen en Brusselaars onze Vlaamse Meesters?

De laatste jaren is er over de grenzen heen veel gecommuniceerd rond de Vlaamse Meesters en hun werken. Uit onderzoek blijkt duidelijk dat de bekendheid van de Vlaamse Meesters sterk is toegenomen.

Jouw attractie familievriendelijk maken?

We werkten voor jou 3 brochures uit om via een handig stappenplan jouw attractie om te toveren naar een familievriendelijke publiekstrekker.

Aanbevelingen toerismebeleid 2019 - 2024

We willen verder bouwen aan onze toeristische aantrekkingskracht. Om daarin ook morgen succesvol te zijn, moeten we rekening houden met heel wat veranderingen en onzekerheden.

Aan de slag met de logiesbarometer

Je bent uitbater van een commercieel logies in Vlaanderen. Ben je concurrentieel ten opzichte van jouw collega-logiesuitbaters? Waar komen jouw klanten vandaan? Verschilt dat van de andere logies?

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

30sep
Gidsen vormen het visitekaartje van tal van toeristische en culturele organisaties. ...
07okt
Maandag 7 oktober 2019 gaat de studiedag rond 'Focus op Families: een verhaal van je hele organisatie' door in het STAM te Gent. ...
08okt
Toerisme Vlaanderen organiseert een infodag voor organisaties met gidsenwerking. ...