Slideshow

Eerste Vlaamse congreslocatie met M-label

We ontwikkelden het 'M-label' dat aangeeft in welke mate een congreslocatie toegankelijk is en of ze voldoet aan criteria voor rolstoelgebruikers en mensen met auditieve of visuele beperking.

Reizen naar Morgen-boek gelanceerd

Benieuwd naar de voorstelling van het Reizen naar Morgen-boek? Herbekijk dan zeker de livestreaming van de boekvoorstelling.

Coronavirus: veelgestelde vragen en antwoorden

Toerisme Vlaanderen bundelde de meest gestelde vragen en antwoorden. Deze lijst wordt telkens wanneer nodig aangevuld en bijgestuurd.

Heropstart eventsector met Covid Event Risk Model

Sinds 1 juli 2020 kun je als organisator van evenementen gratis gebruikmaken van het COVID Event Risk Model, een dynamische adviesmodel om je evenement COVID-veilig te maken.

Project Vlaamse Meesters in 2019 een succes

In 2019 genoot Pieter Bruegel de Oude alle aandacht en tilde zo de internationale reputatie van onze Vlaamse Meesters naar een hoger niveau. Het Bruegeljaar werd positief geëvalueerd.

Steun voor sociaal toerisme

De afgelopen maanden 12,5 miljoen euro toegekend aan zorg- en jeugdverblijven en vakantieorganisaties die samenwerken in het netwerk 'Iedereen verdient vakantie. Een deel gaat naar sociale kortingen.

Blijf op de hoogte

Ontvang elke maand de digitale nieuwsbrief waarin we jou informeren over het laatste nieuws rond Toerisme Vlaanderen.

Schrijf je in

Evenementen

Alle

28sep
Gidsen vormen het visitekaartje van tal van toeristische en culturele organisaties. ...