Onze beste wensen voor 2021!

We moeten er niet om heen draaien: 2020 was een loodzwaar jaar. Een jaar waarin de wereld een nooit geziene transformatie onderging en onzekerheid de bovenhand nam. Vandaag blijven we voorzichtig en realistisch, maar blikken we toch vol goede moed vooruit. Ook deze crisis gaat voorbij. We geven niet op en kijken met veel hoop en optimisme naar 2021.

Eind 2017 al startten we onder de noemer ‘Toerisme Transformeert’ het proces op om de toekomst van toerisme te herdefiniëren. De gebeurtenissen van het afgelopen jaar benadrukken alleen maar hoe hoog de nood aan een nieuwe vorm van toerisme is. Want vast staat dat reizen in de toekomst een heel andere beleving wordt. Gedreven door de positieve kracht van toerisme reizen we naar morgen en willen we van Vlaanderen een florerende bestemming maken. Een bestemming waar bewoners, ondernemers, bezoekers en onze mooie plekken op een unieke manier met elkaar in verbinding staan.

Via onder meer deze pagina houden we jullie de komende maanden op de hoogte van de veranderingen binnen onze organisatie. In de tussentijd blijven we uiteraard maximale ondersteuning bieden, op alle mogelijke manieren.

We kijken er alvast naar uit om samen met jullie het toerisme in Vlaanderen te laten floreren in 2021.

Ontdek hieronder onze nieuwjaarswens voor 2021.