Regio Centraal-Europa (Oostenrijk, Zwitserland, Slovakije)

Oostende
Hieronder vind je enkele concrete resultaten op de Centraal-Europese markt én de contactgegevens van ons buitenlandkantoor in Wenen. Bij hen kan je terecht met al je vragen inzake bestemmingspromotie voor Vlaanderen in Centraal-Europa (Oostenrijk, Zwitserland, Slovakije).

Feestelijke verwelkoming nieuwe nachttrein tussen Wenen en Brussel

Sinds 19 januari 2020 verbindt de nachttrein Nightjet van de Oostenrijkse spoorwegmaatschappij ÖBB (Österreichischen Bundesbahnen) onze bestemming rechtstreeks met Wenen en Innsbruck. Toerisme Vlaanderen juicht de komst van deze nachttrein toe en sprong mee op de wagon bij de officiële inhuldiging. 

Bij het vertrek in Wenen op 19 januari, plaatsten we toeristisch Vlaanderen in de kijker met een attractieve infostand. Het aanwezige publiek trakteerden we bovendien op frietjes en wafels. De treinreizigers werden extra verwend met pralines en kregen ook ons inspiratiemagazine Reizen naar Morgen mee als treinlectuur. Toerisme Vlaanderen zal de komende weken ook inhoudelijk bijdragen aan de organisatie van schoolklassen in Brussel voor alle Oostenrijke scholieren.

collega's van Toerisme Vlaanderen bij nachttrein Wenen-Brussel

 

Op zoek naar concrete toeristische cijfers? Bekijk de aankomst- en overnachtingsstatistieken op onze website.


Contact

Tourismuswerbung Flandern-Brüssel
Elisabethstraße 16/11
AT - 1010 Wien
Tel. + 43-1-596 06 60
office.at@visitflanders.com
www.flandern.at