Sales calls Russische markt 2019

Deze sales calls zijn een unieke gelegenheid om kennis te maken met de Russische markt én je toeristische aanbod gericht in deze markt te zetten.

Om succesvol zaken te doen op de Russische markt, heb je een betrouwbare partner nodig: Toerisme Vlaanderen. Wij zijn goed vertrouwd met de zakencultuur, de gewoonten, de procedures en de taal – kennis die we graag met jou delen. Zo kun je met gezond verstand van zaken jouw toeristische aanbod presenteren én verkopen.

Alles begint met een geslaagd verkoopgesprek

We geven je een flinke duw in de rug met ‘sales calls’ die we op jouw maat knippen. We selecteren alleen handelscontacten met een geschikt profiel. Kwestie van zo snel mogelijk resultaten te boeken.

Goed om te weten: je staat er nooit alleen voor

Van begin tot einde van je verkoopmissie garanderen we je een degelijke begeleiding. Moeilijkheden met de Russische taal? Die verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij onze logistieke ondersteuning ter plaatse. Je mag rekenen op professionele Russische assistentie en vertaling bij al je verkoopgesprekken. Een niet te onderschatten troef van Toerisme Vlaanderen waardoor je gemakkelijker je toeristische aanbod aan de man/vrouw brengt.

Ons advies? Trek twee dagen uit voor jouw bezoek

We houden de groep bewust klein en beperken het aantal deelnemers tot maximaal 5 bedrijven. Zo haal je echt álles uit je sales calls op de Russische markt.

(Deze marketing actie is op aanvraag het hele jaar door beschikbaar.)

01/01/2019 tot 30/06/2019
Moskou en/ of Sint-Petersburg
Rusland
100,00 EUR
Prijs per sales call/ contact. We garanderen minimum vier sales calls/ contacten per dag en raden aan 2 dagen uit te trekken wat dus 8 sales calls/ contacten kan betekenen. Vervoers- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen. Prijs exclusief btw.
Doelgroep
Alle doelgroepen
Type
Sales call
Markt
Europa
Rusland
Contacteer ons
Pedro
Waeghe
Pedro Waeghe
T: 
02 504 04 38
F: 
02 504 04 80
M: 
0475 89 29 34
Stuur een e-mail