Internationale workshop recreatief fietsen 28 maart 2019

volzet

De fiets is niet meer weg te denken uit ons vrijetijdstoerisme. Met deze internationale workshop geven de 5 Provinciale Toeristische organisaties en Toerisme Vlaanderen in het kader van Fietsvakanties in Vlaanderen jouw aanbod een flinke duw in de rug.

Recreatief fietsen is in. Fietshotels, knooppuntenroutes, originele fietsattracties … Ze rijzen de pan uit. En de vraag naar nóg meer fietsplezier blijft toenemen. 

Vlaanderen zit stevig in het zadel

Meer dan 10 000 km fietspaden: dat fietst lekker weg. Van de vlakke Kempen tot de ruige Vlaamse Ardennen en de prachtige kust van West-Vlaanderen: Vlaanderen is een heerlijke bestemming voor fietstoeristen. De fiets is dan ook niet meer weg te denken uit ons vrijetijdstoerisme. Met deze internationale workshop geven we je aanbod een flinke duw in de rug.

100% match met jouw aanbod

In het feeërieke Kasteel van Bokrijk verwelkomen we samen vijftig internationale touroperators die zich richten op recreatief fietsen. Vijftig gespecialiseerde vakantiemakers die het product recreatief fietsen in Vlaanderen willen leren kennen. Vijftig buitenlandse aankopers die wachten op jouw aanbod om hun activiteiten te plannen. Ben jij de perfecte match?

Uniek moment om deals te sluiten

Toerisme Vlaanderen biedt jou de kans om maximaal zestien afspraken te maken. Dat zijn dus zestien kansen om je aanbod te verkopen. Sterker nog: tijdens de lunch heb je alle tijd om vrij te netwerken en nog meer deals te sluiten. Na de workshop nodigen we iedereen uit om het programma in en rond Bokrijk te volgen. Bovendien krijg je alle gegevens van de deelnemers mee naar huis. Zo fiets je in een rechte lijn naar een goedgevulde agenda. 

28/03/2019
Kasteel van Bokrijk
Genk
België
100,00 EUR
Deelname aan de workshop, lunch en namiddagprogramma zijn inbegrepen in de prijs. Alle prijzen zijn exclusief btw.
Doelgroep
Vrijetijdstoerisme
Type
Workshop
Markt
Europa
Nederland
Frankrijk
Duitsland
Italië
Spanje
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Denemarken
Noorwegen
Oostenrijk
Amerika
Verenigde Staten
Azië
Contacteer ons
Jan
De Greve
Jan De Greve
T: 
+32 2 504 03 43
Stuur een e-mail